Konec nadějím ...

V předchozím článku jsem si stěžoval na rybáře prasátka, kteří nejsou schopni od vody odnést odpad, který sami vytvořili. Že se však setkám s ještě mnohem horší ukázkou duševní deviace (nevím jak to jinak nazvat) jsem opravu netušil. Abych to ale vzal popořádku, aby jste to pochopili i Vy, nezasvěcení.

Ve vláknu, které jsem shodou okolností sám založil, jsem zveřejnil fotografie z mé "uklízecí akce". Z další diskuze, která se potom rozvinula, jasně vyplynulo,  myslím že jsem sám dokonce přímo napsal, o který písník se jedná.

Pak ovšem přišel kritický okamžik, kdy jsem neuváženě oznámil, že hodlám na danou lokalitu zajet na lov. Jak fatální okamžik to byl, jsem vůbec netušil. Pokud bych nic neulovil, tak by bylo vše v pořádku a nic by se nestalo, jenže ouha. Povedlo si tam nachytat krásné Amury. A jak jsem byl zvyklý, „pověsil“ jsem fotoreport do diskuze. Bohužel si „monitoři“ (k vysvětlení tohoto pojmu se vrátím později) dali jedna a jedna dohromady a tím se dopátrali, kde že je ta lokalita, kde berou „ruští bojovníci“.

Sám jsem onen exodus na vlastní oči neviděl, ale co my bylo popsáno z více důvěryhodných zdrojů, tak se tam děli, a bohužel ještě dějí, neuvěřitelné věci !!!  Tahání ryb po břehu, zabíjení nemírových ryb, grilování, kravál, tranzistoráky a to vše korunováno opět bordelem , který tam zbude. Mnozí „rybáři“ si vodu spletli s masokombinátem.

A co je na tom všem to nejhorší ? Že jsem k oné prasárně dopomohl já sám, který se přírodu snažím chránit L Tímto se rybám a přírodě ještě jednou omlouvám a slibuju, že podobnou chybu už nikdy neudělám a dám si velký pozor, co na diskuze na internetu napíšu a nafotím.

Ono vlákno jsem tedy promazal,zamknul a založil jsem nové, privátní, kam pozvu jen známé a ověřené rybáře.

 

Ještě jsem slíbil vysvětlení pojmu „monitor“.

Nenacházím ani slova na popsání něčeho tak odporného, primitivního, zbabělého a ubohého jako je „monitor“. Ale pokusím se vysvětlit, o co jde. Do diskuzí chodí spousty lidí , kteří je sledují a píšou přínosné, vtipné příspěvky, a nebo jen tak plkají o životě. Pak jsou tam ale uživatelé, kteří nic nepíšou a jen čtou, pátrají a sledují, kde někdo něco chytil a snaží se vypátrat lokalitu, kde se lov odehrál. Pak samozřejmě v co nejkratším možném termínu na místo jezdí a snaží se naplnit mrazák rybím masem. Pokud je mrazák už plný, tak obdarovávají rodinné příslušníky a sousedy, kteří je pak považují za „rybaře s velkým R“, protože laická veřejnost netuší nic o rybaření a jejich zákonech a zákonitostech.

Komentář ke článku (1)